Vastgoedmanagement

Binnen het vastgoedmanagement wordt geadviseerd over het verantwoord gebruik van gebouwen. Bouwkompaan kijkt daarbij naar de gehele levensduur van een bouwwerk; gebouwen in Nederland worden in het algemeen gebouwd met een levensverwachting van ongeveer vijftig jaar.

Onze adviesgroep vastgoedmanagement bestaat uit onderhoudsdeskundigen en projectmanagers voor renovatie- en restauratieprojecten. Samen realiseren zij het vastgoedmanagement en begeleiden, onder andere, het onderhoud en de aanpassingen van gebouwen. Het vastgoedmanagement van Bouwkompaan begint met een conditiemeting en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Onze vastgoedmanagers organiseren en coördineren het volledige technische beheer van uw gebouw, het planmatig onderhoud en de uitvoering van renovaties.

De medewerkers van Bouwkompaan delen een passie voor monumenten en cultureel erfgoed. De uitvoering van bouwhistorisch onderzoek is dan ook een belangrijk onderdeel binnen ons vastgoedmanagement. De adviesgroep vastgoedmanagement werkt nauw samen met onze huisvestingsadviseurs, bouwmanagers en projectleiders. We verbinden onze kennis om op een doeltreffende manier te komen tot een hoogwaardig eindproduct.
Ontwerp en realisatie: Tmpldesign