Gevelinspectie

Onverklaarbare vochtproblemen of geluidsoverlast kunnen worden veroorzaakt door problemen in de spouw. In de spouw kan door bijvoorbeeld bouwafval of verkeerde toepassing van isolatie een situatie ontstaan de veel overlast geeft.

Met behulp van een flexibele videoscoop kunnen inspecties worden uitgevoerd in slecht- of onbereikbare ruimten. De duurzame apparatuur en instrumenten welke worden gebruikt voor een videoscope inspectie hebben een bestuurbare top, waar in een video- en fotocamera en een lichtpunt geïntegreerd zijn. De top kan manoeuvreren, waardoor zeer nauwkeurige inspecties uitgevoerd kunnen worden. Het apparaat heeft bovendien een meetfunctie. Hierdoor is het mogelijk om onderzoeken tot in detail uit te voeren.

De videoscope kan ook worden gebruikt voor inspectie van de spouw. Tijdens de inspectie worden de spouw op onregelmatigheden gecontroleerd. Op basis van de videoscope inspectie wordt een rapport opgemaakt, waarin het probleem, de oplossing en een begroting van de kosten worden verwerkt. Voor een volledige inspectie van de spouw dient u rekening te houden met één of meerdere boorgaten (doorsnede 12 mm) in uw gevel.

Onze rapporten worden erkend door de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle, bij de Autoriteit Financiële Markt geregistreerde, financiële instellingen.


LET OP: Als gevolg van een inspectie met gebruik van videoscope apparatuur dient u rekening te houden met schade aan de gevel. Deze schade blijft beperkt tot boorgaten met een doorsnede van 12 mm. Niet zichtbaar leidingwerk vormt tijdens de boorwerkzaamheden een risico. Bouwkompaan zal de inspectie niettemin met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitvoeren.
Ontwerp en realisatie: Tmpldesign